Tuesday, May 15, 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ+VIDEO

giorgos-germenis-kaiadas-Γιώργος Γερμενής βουλευτής Χρυσής Αυγής o Καιάδας
Μετα τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλο ενα μελος της γινεται γνωστο, ο ΕΓΕΡΘΗΤΩ...
Τι σχέση έχει μπορεί να έχει ο μπασίστας με το ψευδώνυμο Kaiadas ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος -με αναφορές στον Εωσφόρο- με τις εκλογές 2012 και την ελληνική Βουλή; Μεγάλη, αφού ο άνθρωπος αυτός o Γιώργος Γερμενής εκλέγεται στο κοινοβούλιο με τη Χρυσή Αυγή!


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή, τρίτος πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια, ο Γιώργος Γερμενής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό.



Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον» και εικαστικό και στίχους με αναφορές στον Εωσφόρο.
Πάντως, οι στίχοι των Naer Mataron, διαβάζουμε στην Wikipedia, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη σελίδα τους στο MySpace έχουν έτοιμο νέο δίσκο.

Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Γιώργος Γερμενής, Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρόσωπο μόνο ο Χριστός δεν είναι.

Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο «ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ» που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.

Επιστρέφοντας στον Kaiadas, κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, φαίνεται πως διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.

Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, o Γιώργος Γερμενής, Kaiadas κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του Γιώργου Γερμενή,ΕΓΕΘΗΤΩ Kaiada βουλευτή της Χρυσής Αυγής



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...