Monday, May 14, 2012

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι... πραιτωριανοί του

Ημέρα ντροπής για την Ελληνική Δημοκρατία...
«Πριν από λίγα λεπτά στο Προεδρικό Μέγαρο εισήλθε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι πραιτωριανοί του. Η σημερινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία ως ημέρα ντροπής για την Ελληνική Δημοκρατία. Ένα νεοναζιστικό κόμμα, από τα σκληρότερα στην Ευρώπη, που προσπαθεί εσχάτως να φορέσει δημοκρατική προβιά, παίρνει θέση ως ισότιμο μέλος της δημοκρατίας μας. Παρά το γεγονός ότι σεβόμαστε την ψήφο του ελληνικού λαού δεν ξεχνάμε τους ύμνους στο Χίτλερ, ούτε τις φασιστικές εξάρσεις των Χρυσαυγιτών. Δεν ξεχνάμε ούτε τις επιθέσεις των ανόητων σε βάρος οποιουδήποτε είναι αντίθετος στις απόψεις τους…». (απο http://www.antinews.gr/2012/05/13/161043/)

Χρυση Αυγη Η απάντησή μας:
1ον) Οι «πραιτωριανοί» του Γ.Γ. είναι πλέον βουλευτές, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ από τον ελληνικό λαό. Αντιθέτως, ο αρχηγός σας, συνοδεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις από τον Γ. Μιχελάκη, βουλευτή Επικρατείας, άρα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΝ («πραιτωριανό» κατά την αντίληψή σας).
2ον) Είναι ημέρα ντροπής για τη δημοκρατία, γράφουν, η ημέρα που ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής πέρασε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου. Αλλά προφανώς, δεν ήταν για την ΝΔ ημέρα ντροπής, όταν την ίδια πόρτα περνούσε ο Καπετάν-Γιώτης και το συνάφι του. Άραγε, οι οπαδοί της ΝΔ τι γνώμη έχουν άραγε περί αυτού;


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...